Hirdetés

Korszerűsödő igazságszolgáltatás



|

Hirdetés

Az újonnan vásárolt rendszerek nem csak meggyorsítják a munkát, de hosszú távon pénzt takarítanak meg, és a velük dolgozók egészségét is kímélik.

A most beszerzett készülékek a Philips digitális diktálási rendszerek egyik legkorszerűbb mobil diktafonjai. A Digital Pocket Memo névre hallgató eszközök cserélhető multimédia kártyával működnek, egykezes használatot, egyszerű és hatékony adatcserét és rugalmasságot nyújtanak a munka során. A beillesztés, felülírás és törlés funkciók biztosítják a diktálás folyamatosságát. A visszajátszó készlet segítségével – melyhez a gépíráshoz szükséges szoftver, fejhallgató, pedál és USB adapter tartozik – a diktált szöveg professzionális módon és közvetlenül írható át számítógépre.

Számos előnye között megemlíthető a jobb hangminőség, a könnyebb kezelhetőség, a megbízhatóbb működés, az előnyösebb ár-érték arány is. A beszerzésre azért volt szükség, hogy a korábbi mechanikus, kazettás rendszereket meglévő számítógépparkunkhoz kapcsolódva, digitális technológiával váltsák le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.