Hirdetés

Közhasznú munkavégzésre ítélt crackerek



|

Hirdetés

Emellett De V. további hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, két év próbaidővel. De V. elmondta a holland WebWereld híroldalnak, hogy - bár nem elégedetlen a kiszabott büntetéssel - tervezi a fellebbezést. Elmondása szerint azt kifogásolja ahogyan a bíróság meghozta a döntést. "Semmiféle technikai bizonyítékot sem mutattak be a támadásokról. Kizárólag a saját állításaim alapján hoztak ítéletet ellenem" - mondta. De V. szerint a bűntársaira kiszabott büntetések sincsenek arányban az övéivel, elmondása szerint túl enyhe büntetést kaptak. "A többiek éppolyan bűnösek, mint én" - mondta.




A "0x1fe Crew" cracker-csoport négy másik tagját 1-2 hónapos börtönbüntetésre ítélték, két év próbaidő mellett; továbbá 80 és 120 óra közhasznú munka elvégzésére. Az öt gyanúsított közül három még kiskorú volt. A támadások több holland kormányzati oldalt megbénítottak; többek között a fő kormányzati portált, a http://www.overheid.nl-t is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.