Hirdetés

Kritikus hibák a Firefox 0.9-s verziójában



|

Hirdetés


A Secunia biztonsági cég "közepesen kritikusnak" minősítette a hibákat, amelyek kihasználásával "a helyi fájlok jelenlétét lehetne felismerni, DoS (Denial of Service) támadást lehetne intézni, érzékeny adatokat lehetne megszerezni, meghamisítani a fájl-letöltés ablakot, és magasabb szintű jogokhoz lehetne jutni általuk. Magyarul: a fájlmegosztás kihasználásával, a fájlok kiterjesztésének meghamisításával és egy DoS támadás indításával a támadók kinyerhetik a Windows rendszerekből a felhasználók kódszavait.




A megoldás? A felhasználók álljanak át mihamarabb a csupán 1 napja kibocsátott 1.0-s verzióra. Az említett problémák valószínűleg a 0.9-s verzióig a Firefox minden változatát érintik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.