Hirdetés

Kukában végzi az Intel webes tévéje



|

Idén indult volna, de most eladná az Intel a tévés megoldását.

Hirdetés

Az Intel egy ideje elszántan készült a webes tévészolgáltatásával, azonban az idei megjelenést egyszercsak elcsúsztatták. Nem sokkal később már olyan híreket lehetett hallani, hogy talán mégsem gondolják komolyan, és az egész megoldásuktól szeretnének mielőbb megszabadulni; eladnák a Verizonnak. Ebbe nem csak a szoftvert, a hardvert, az on-demand tévézést és a tartalomstreamelést kell érteni, hanem az egész Intel Media üzletágat. 

Hirdetés

A Bloomberg értesülései szerint az Intel Mediáért most az európai Liberty Global kábeltársaság is bejelentkezett, így az internetes televízióért már nem csak a Verizon van versenyben. A cég korábban több száz szakértőt vett fel, köztük a Microsoft és a BBC korábbi vezetőjét, Erik Huggerst. 

Bár egy ideje már az alkalmazottak otthon tesztelik az Intel webtévéjét, a legnagyobb probléma azzal van, hogy nem sikerül bebiztosítani a tartalmakat. Egyelőre egyetlen partnert sem említett meg a vállalat, eközben viszont a nagy kábeltévés társaságok igyekeznek lebeszélni a csatornákat az internetes tévézésről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.