Hirdetés

Küldés a Jegyzettömbbe



|

Hirdetés

Egyszerű megoldás erre, ha a program parancsikonját elhelyezzük a Küldés mappába. Ehhez kattintsunk a fent megnyitott mappában a jobb egérgombbal, és a menüből válasszuk az Új -> Parancsikon tételeket. A megjelenő panelen az üres mezőbe írjuk be: notepad.exe, majd kattintsunk a Tovább gombra. A felajánlott név helyett írjuk be, hogy Jegyzettömb, majd zárjuk be a panelt a Befejezés gombra kattintva (de ha ügyesek vagyunk, a Jegyzettömb ikonját, mondjuk, a Start menüből is "átránthatjuk" a Küldés mappába). Ezt követően rögtön ellenőrizhetjük, hogy a Küldés menüben is ott van-e az újonnan létrehozott parancsikon, amelynek segítségével immár tetszőleges állományt átirányíthatunk a Jegyzettömbbe.




A jobb egérgombbal elkérhető Küldés funkciót saját ízlésünk szerint átszabhatjuk, kibővíthetjük.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.