Hirdetés

Különleges egerek



|

Hirdetés

Úgy tűnik például, a Sony újabban nem csak formabontó noteszgépeivel, hanem az ezekhez gyártott, érdekes kinézetű egereivel is igyekszik felhívni magára a vásárlók figyelmét. Utóbbi eszközök márkajele VGP-UMS50, ezeket a Sony F-sorozatú Vaio notebookjaihoz ajánlja. Maga az egér egyébként bármely síkfelületen jól használható, megbízható termék, amely 800 dpi-s optikai érzékelővel, és mintegy 80 cm-es kábellel rendelkezik. Ezen kívül azonban különösebb extrákat nem vonultat fel az 50 dollárt kóstáló ketyere, így minden bizonnyal túlnyomórészt esztétikai megjelenése miatt lesz kedvelt a Vaio termékek tulajdonosai körében.




Vonzó külső helyett inkább termékei ergonómikus felépítésére koncentrál az Evoluent, amely legújabb, Vertical Mouse 2 nevű eszközével kíván kedveskedni mindazoknak a felhasználóknak, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését napi munkájuk során. A gyártó honlapján részletes, képekkel is illusztrált leírás olvasható arról, hogy a jobb-, valamint balkezes változatban egyaránt kapható termék a helyes, és természetes csuklótartás biztosítása révén hogyan segít megelőzni a nem kívánt ízületi, és egyéb egészségi problémák kialakulását. Ezt többek között az is elősegíti, hogy az 1200 dpi-s optikai egér 5 billentyűjéből négy könnyedén, és tetszőlegesen programozható a mellékelt Windows driverek segítségével. A rágcsálónak egyébként közel 75 dollárért lehetünk boldog tulajdonosai.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.