Hirdetés

Különleges noteszgép-táska az APC-től



|

Hirdetés

A Travel Power Case (TPC) elsősorban azok számára készült, akik sokat utaznak, ennek érdekében a táskához az autókban és a repülőtereken használható tápdugókon kívül ötféle hálózati tápfeszültséghez használható csatlakozót mellékel a gyártó. Ezek használatával a felhasználók világszerte több mint 150 országban a helyi hálózati feszültségéről tölthetik fel a noteszgépüket, a mobiltelefonjukat és a tenyérgépüket. Természetesen nemcsak a mobil-eszközök férnek el a táskában, hanem rengeteg rekesz áll rendelkezésre az összes kiegészítő tartozék és a papírok számára is. Mindezek mellett a termék kiválóan megvédi a benne elhelyezett eszközöket is, köszönhetően az erős burkolatnak és a párnázott belső borításnak.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.