Hirdetés

Kürt: Innováció és jótékonyság



|

Hirdetés

évi Innovációs Díját, és az - erkölcsi és szakmai elismerésen túl - ezzel járó 500.000 forintot. A KÜRT a pénzjutalmat jótékonysági célra ajánlotta fel. A nemzetközi hírű adatmentési és informatikai biztonsági szolgáltatásairól ismert cég 1996-ban hozta létre a Veszprémi Egyetemen a "Hátrányos helyzetű, elsősorban cigány származású gyerekek oktatásáért" alapítványt, amelyet azóta is rendszeresen támogat. Az alapítvány eddig 52 esetben nyújtott segítséget hátrányos helyzetű hallgatóknak. Az Innovációs Díjjal járó pénzösszeget május 6-án, 14 órakor adta át ünnepélyes keretek között Dr. Kürti Sándor, a KÜRT Rt. vezérigazgatója Dr. Horváth Géza dékánnak, aki az alapítvány kuratóriumának elnöke.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.