Hirdetés

Küszöbön az MSN Messenger 7.0 beta



|

Hirdetés

A lehetőséget az USA, Nagy-Britannia, Franciaország, Spanyolország, Hollandia és Dél-Korea válogatott tesztelői számára adja ki a Microsoft, egy úgynevezett "korlátozott béta teszt" céljából.

A teszt lezárása után valószínűleg a nyilvánosság számára is elérhetővé teszik a béta-verziót, még az év vége előtt. A Microsoft az új kliensben megtalálható, különböző MSN-szolgáltatást is reklámozni fogja, különösen az MSN Search funkciót; emellett tesztel egy olyan tranzakció-rendszert is, amelyen keresztül a felhasználók új, speciális „emoticon”-okat vásárolhatnak, mint például a mosolygós arcok, és az egyéb érzelmek kifejezésére használt ikonok.

Az új tulajdonságok között olyan módszerekre is lelünk, amelyek partnerünk figyelmének felkeltésére szolgálnak; mint például a hanggal alátámasztott „integetés”, vagy az „oldalba bökés”, amely a Messenger-ablakban okoz rövid vibrációt beszélgetőpartnerünk képernyőjén. A felhasználók képei ezentúl a bejelentkezésükkor felbukkanó ablakban is megjelennek majd. Az új kliens azt is megengedi a felhasználóknak, hogy még a bejelentkezés előtt „appear offline”, „elfoglalt”, „telefonálok”, valamint „elmentem ebédelni” státuszra állítsák.

A béta-verzió nem fog minden funkcióval rendelkezik, amit az MSN Messenger 7.0-ba szántak, csupán ízelítőül szolgál - közölte a szoftvercég szóvivője. A Messengert jelenleg havonta 135 millió felhasználó veszi igénybe. A 7.0-s végső verzió kibocsájtását 2005 első negyedére tervezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.