Hirdetés

Legjobb Szoftver díj a Paint Shop Prónak



|

Hirdetés

A Gartner által a világ főbb nagyvárosaiban megrendezett üzleti rendezvénysorozat fő célja, hogy egy helyen találkozzanak a régió legjobb fejlesztői a legnagyobb disztribútorokkal és viszonteladókkal. A Dublinban rendezett eseményen több mint 130 európai értékesítési hálózat vezetői választoták ki a "Best of RetailVision Europe Awards" díj győzteseit több mint 60 induló közül. A szoftverek közül a legjobb termék díját a Corel Paint Shop Pro X-nek ítéleték oda. A kanadai fejlesztőcég tavaly vásárolta fel a programot készítő JASC, Inc-et, a Paint Shop Pro X pedig az idén ősszel a Corel által kiadott első új verzió.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.