Hirdetés

Legyen Ön is „betörő”!



|

Itt a nemzetközileg elismert etikus hacker diplomát adó NetAcademia tanfolyam!

Hirdetés

Az EC-Council 2002-ben hozta létre az egyetlen, azóta világszerte elismert, platformfüggetlen Ethical Hacking tanfolyamát, mely az elméleti tudnivalókat az informatikai biztonság napi gyakorlatával ötvözi. A Certified Ethical Hacker (CEH) minősítés a világ bármely intézményénél bizonyítja, hogy a szakember megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkezik a hálózatok és számítógépek biztonsági réseinek tesztelése és ezek kivédése terén, legyen szó bármely vállalati hálózati technológiáról.


A NetAcademia Oktatóközpont az Ethical Hacking tanfolyamot jegyző International Council of Electronic Commerce Consultants (EC-Council) kizárólagos magyarországi képviselője lett. A megállapodás háttere, hogy az EC-Council közép-kelet-európai terjeszkedéséhez keresett partnert, s így talált rá az etikus hackerek képzésével már 2007 augusztusától foglalkozó NetAcademiára.


Az együttműködés eredményeként Ethical Hacking tanfolyamokon 2008. február 25-étől a NetAcademia oktatói az EC-Council világszerte bevált, ám a hazai sajátosságokra szabott tematikáját alkalmazzák, továbbá hozzáférnek annak nemzetközi tudásbázisához is.


A NetAcademia korábbi Ethical Hacking tanfolyamán már eddig is mintegy 50 vállalat szakembere vett részt.



Ethical Hacking konferencia

A tanfolyamhoz kapcsolódóan a NetAcademia 2008. április 24-én első alkalommal rendezi meg az Ethical Hacking Konferenciát, melyre mintegy 400 vállalati informatikust várnak. A konferencián, melynek célja, hogy ízelítőt adjon a rendszereket érhető támadásokból, és ezek kivédéséből, az EC-Council egyik nemzetközileg elismert szakembere tartja a nyitóelőadást.



EC-Council, a hacker-képző

A 2001-ben New Yorkban alapított EC-Council az e-business tanúsítványok és internetbiztonsági programok elismert szervezete, mely egyedüliként kínál ezen a téren világszerte elismert IT-biztonsági tanfolyamokat és minősítéseket. 2002-ben fejlesztette ki Ethical Hacking tanfolyamát, melyet azóta világszerte több mint 50 ezer IT szakember végzett el, s szerezte meg a hivatalos Ethical Hacking minősítést. Az egyik legkeresettebb biztonsági minősítéssel olyan szervezetek és vállalatok szakemberei is rendelkeznek, mint a Microsoft, Cisco, ESET, FBI, Scotland Yard, Google, Dell, Oracle, Coca Cola, British Telecom, KPMG, PWC, Deutsche Bank, Citibank, de világszerte sok kisebb szervezet tagjai között is vannak CEH minősítéssel rendelkező etikus hekkerek.


Az Ethical Hacking tanfolyamunk elindításához az a felismerés vezetett, hogy az egyetlen módja a támadások eredményes kivédésének, ha próbára tesszük saját rendszerünket a gyengeségek feltárása érdekében” – nyilatkozott Rajive Kapoor, az EC-Council európai képviseletét ellátó Security Systems Resource International ügyvezetője. „Az ehhez szükséges ismeretekre valamennyi, digitális adatállományt védő IT-biztonsági szakembernek szüksége van. Képzésükre olyan oktatóközpontot kerestünk, mely szakértelmével és tapasztalatával az EC-Council méltó magyarországi képviselője lehet. Az ideális partnert a NetAcademiában találtuk meg, mely az IT-biztonsági képzések magyarországi specialistája.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.