Hirdetés

Legyen világhírű a Gmail révén!



|

Csak egy webkamera, Gmail fiók és egy szellemes ötlet kell a világhírnévhez.

Hirdetés

Kétség kívül a világ egyik legsikeresebb ingyen e-mail szolgáltatója a Google, a maga Gmail-jével. Most lehetőségünk van arra, hogy megosszuk saját Gmail sztorinkat a közösség többi tagjával: miért használjuk pont ezt? Csak egy webkamera kell hozzá, de persze használhatunk komolyabb felszerelést, a pályázat bátorít a kreativitásra egyéni koreográfiával, effektusokkal, teljes mértékben szabad kezet adva. Jöhet móka, egy sajátos felhasználási mód, egy szerelmi történet, bármi, ami révén a Gmail segített kapcsolattartásban, szervezésben, munkában szórakozásban. Érdemes a példaműveket megnézni, szórakoztatóan kreatívak.

 

gmailstory.jpg

 


A legjobb munkákat a Google közzé teszi és a YouTube-on a világ elé tárja. Még 2007. december 31-ig van időnk, hogy feltöltsük munkáinkat, aztán jöhet a világhírnév. Hajrá magyarok! - igaz, egyelőre angolul...


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.