Hirdetés

Legyen világhírű a Google révén!



|

10 másodperces jelenettel pályázhat bárki a Gmailt népszerűsítő filmbe.

Hirdetés

m-velope.jpg
10 másodperces munka vezethet a világhírhez? Azt nem tudni, de annyi bizonyos, hogy a Google pályázatot írt ki Gmail szolgáltatásának népszerűsítésére. Olyan amatőr műveket várnak a szervezők, melyekből végül összeállíthatják a Gmail - a színfalak mögött című szellemes promóciós videójukat. Ez mutatja be, vajon mi minden történhet leveleinkkel, míg végül célba nem érnek. Minden klippben szerepelnie kell az M-velope-nak, azaz a Gmail ikonjának, balról jobbra átúszva, ami némiképp megköti a klipp menetét, de még mindig számos szellemes alkalmazásra ad lehetőséget. Reméljük sok hazai pályamű is érkezik majd, az M-velope és a nevezés helye itt található. Természetesen az eddigi pályaművek már megtekinthetők a YouTube-on. Határidő 2007. augusztus 13.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.