Hirdetés

Lekapcsolta középkori levelezőjét a Yahoo



|

Minden felhasználónak át kellett térnie a leveleikben turkáló modern változatra.

Hirdetés

A Tumblr után állítólag éppen a Hulut felvásárolni próbáló keresőcég tegnap végleg lekapcsolta a Yahoo Mail Classic webes levelezőrendszerét, így a régi felület mellett maradóknak át kellett költözniük a tavaly év végén komoly ráncfelvarrást kapott modern verzióba, ha nem akarták elveszíteni a vélhetően régóta használt e-mail címeiket.


A migráció során a felhasználóknak el kellett fogadniuk a megújult Yahoo Mail felhasználási feltételeit, amelynek része, hogy releváns hirdetések megjelenítése érdekében a keresőcég automatizált módon átböngészi a leveleiket. Az eljárást sérelmezők számára a Gmail nem alternatíva, ugyanis a Google hosszú évek óta él a kérdéses módszerrel, ám érdemes megemlíteni, hogy az Ad Interest Manager oldalon a Yahoo-t preferálók legalább kikapcsolhatják a kontextusfüggő hirdetések megjelenítését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.