Hirdetés

Lemond a Crusoe chipekről az Amphus



|

Hirdetés

A társaság a közelmúltban azonban úgy döntött, hogy a Transmeta Crusoe chipjei helyett inkább az Intel új Pentium III-M processzorait alkalmazza. A hír minden bizonnyal nem okozott túlzottan nagy örömöt a Transmeta számára, amely mostanában meglehetősen kellemetlen helyzetben van. Az Amphus vezetői szerint a társaság átfogó teszteknek vetette alá a piacon kapható mobil processzorokat, és az eredmény szerint egyértelműen az Intel processzorai nyújtják a legjobb fogyasztás/teljesítmény arányt. Az Intel és az Amphus közösen fogja népszerűsíteni az új Virgo szervercsaládot, amelyet a nagyobb számítógépgyártók fognak árulni saját márkanevük alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.