Hirdetés

Leomlott az Internet terjedése előtt álló utolsó nagy fal is



|

Hirdetés

Ezzel az utolsó nagy - szó szerint kínai - fal is leomlott az Internet további rohamos terjedése előtt.Most már a .com, a .net és a .org kiterjesztések működni tudnak az idézett ázsiai nyelveken bejegyzett domainekkel. Eddig ez csak a latin betűs írásmóddal és arabs számokkal volt lehetséges. A szakértők azt jósolják, hogy ezek után hamarosan tanúi lehetünk a következő dot-com hullámnak. Az értékes, s nem időben levédett, s keleti írásjelekkel regisztrált domian-nevek birtoklásáért hatalmas harc fog megindulni.

Pillanatnyilag 48 ezer domain-nevet regisztrálnak minden nap szerte a világon. Az ázsiai regisztráció kissé késésben van, de egy év alatt közel 80 százalékkal emelkedett a bejegyzések száma. Az új lehetőség megnyitása után a domainszerzés "aranylázában" napi 50 ezer regisztrációs kérelem zúdult a szakcégekre. S ez még csak a kezdet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.