Hirdetés

Letölthető az új Harry Potter mű



|

Több torrent-oldalon is elérhető J.K. Rowling legújabb könyve.

Hirdetés

A könyvet szombaton, greenwichi idő szerint éjfélkor kezdik árusítani szerte a világon, így logikusan a terjesztést, szétküldést már jó ideje szervezi a kiadó. Nem csoda hát, hogy valaki, aki részt vett valamilyen szinten a terjesztésben, nem tudott ellenállni a kísértésnek, megszerzett egy példányt a könyvből és oldalanként lefotózta azt - valószínűleg a szkennelést túl lassúnak találta.

 

Felmerülhet persze bárkiben a gyanú, hogy csupán gerillamarketingről van szó, szerte a világon sokan vitatják, hogy ez a könyv AZ a könyv-e, de mivel egy napon belül eltávolították a Demonoid portálról a torrentet, van rá esély, hogy a valódi művet tölthették le a rajongók.

 

 

harrypotter.jpg

 

 

Torrentről lévén szó, ez persze nem jelenti azt, hogy nincs több forrás - például a hírhedt Pirate Bay oldalán is megtalálhatjuk Harry Potter legújabb kalandjait.

 

Érdekesség, hogy a lelkes rajongók megjelenés után nem sokkal már el is kezdték a fényképek alapján legépelni a szöveget, így az első pár fejezetet már valódi dokumentumként olvashatják azok, akiket érdekel a fiatal mágustanonc sorsa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.