Hirdetés

Lezajlott a Concerto rendezvénysorozat



|

Hirdetés

Az első, kétnapos vásárra február 17-18-án került sor a németországi Frankfurtban. A rendezvénysorozatot azzal a céllal hozták létre, hogy a Canon jelenlegi és potenciális ügyfelei, partnerei mélyebb betekintést nyerhessenek a cég termék és szolgáltatási portfoliójába, egyúttal működés közben is megtekinthessék a cég üzleti felhasználásra szánt termékeit.

A már jelenleg is kapható berendezések mellett a rendezvényen új termékek premierjére is sor került. Frankfurtban debütáltak többek között a vállalatok és professzionális nyomdák számára fejlesztett berendezések, így az iR 3100 C/CN, amely az első hálózatba köthető, „smart colour” technológiával rendelkező multifunkciós nyomtató, amely bármely nagyságú vállalat számára hatékony segítőtárs lehet. A W6200P nagy formátumú nyomtató is Frankfurtban mutatkozott be, mint az első olyan professzionális nyomdáknak szánt termék, amely egyszerre elégíti ki a gyorsaság és a csúcsminőségű nyomtatás igényét, mindezt pedig elérhető áron.

A Canon olyan megoldásokat is bemutatott a rendezvényen, amelyek segítik a vállalatokat hatékonyságuk növelésében, egyúttal időt is megtakaríthatnak e megoldások bevezetésével. Az Európában bemutatott iW Publishing Manager szoftver révén a vállalkozások értékesítési, marketing és általános üzleti dokumentumaikat sokkal egyszerűbben és hatékonyabban készíthetik el, a dokumentumkészítés és nyomtatás idejét mintegy felére csökkentve, s a professzionalitás igényét szem előtt tartva. A nyomdai szektor számára a Canon kifejlesztette a Print Job Manager elnevezésű web-alapú online rendelésfeladó és –kezelő portálmegoldást, mely révén hatékonyabbá válik a felhasználók és a professzionális nyomdák közti kommunikáció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.