Hirdetés

Lezárult a VMware megvásárlása



|

Hirdetés


A múlt hónapban bejelentett végvásárlással az EMC megszerezte a VMware virtualizációs technológiáját, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy több operációs rendszert is futtatni tudjon Intel szervereken. A VMware nevén kívül megtartja saját márkanevét és termékeit, s továbbra is a korábbi elnök-vezérigazgató, Diane Greene marad az élén.




Az EMC vezetői még a múlt hónapban közölték, hogy lényegében az egyetlen változás az lesz, hogy megnövelik az új leányvállalat kutatás-fejlesztési költségvetését. Az EMC ellenben integrálja termékeibe a VMware virtulizációs technológiáját, amely segíti a Microsoft elleni harcában, hiszen a szoftveróriás is a múlt évben vásárolta meg a Connetixet, melynek virtualizációs technológiáját saját termékeibe telepíti, ill. továbbfejleszti.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.