Hirdetés

Lezárult az Extreme Digital fotópályázat



|

Hirdetés

A felhívásra amatőr és profi fotósok jelentkezését várták, témaválasztás tekintetében pedig a szlogenhez illeszkedően meghökkentő, extrém üzenettel bíró alkotásokra helyezték a hangsúlyt.

Az Extreme Digital kezdeményezésünk mind a szakma, mind a közönség körében páratlan sikert aratott: eddig több mint kétezer pályázati anyag érkezett a www.edigital.hu/palyazat honlapon kialakított tárhelyre, a szervező pályázati postafiókjába, illetve a Mammut üzletközpontban található új fotóáruházba. Ezzel az Extreme Digital visszaigazolva látja törekvéseit a fotózás populárissá, mindenki által elérhetővé tételére.

A pályázat lezárását követően a jövő hét folyamán prominens zsűritagok értékelik a leadott pályaműveket: részt vesz a zsűrizésben Szamódy Zsolt (a Magyar Fotóművészek Szövetségének elnöke, fotós), Görög Zita (műsorvezető), Martin Szipal (nemzetközileg elismert fotós), Tyukodi László (fotós) és Peszeky Dávid (a www.szinhaz.hu fotósa), valamint Fényes Lóránd, az Extreme Digital kereskedelmi igazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.