Hirdetés

LG Chocolate Platinum - itt az új csoki



|

Hirdetés

Az LG KE800-at, a már jól ismert vörösen világító touch-pad gombok mellett platinából készült emblémája varázsolja egyedivé, benne a gravírozott Chocolate felirattal, amely előkelő külsőt kölcsönöz a telefonnak a klasszikus Chocolate stílussal kombinálva. A készülék technikai tulajdonságai mellett sem mehetünk el szó nélkül. Az LG Chocolate Platinumot SD memóriakártya nyílással, 2 megapixeles kamerával, FM rádióval és 256 MB belső memóriával vértezték fel, amely utóbbi kétszerese klasszikus elődjének 128 MB-os kapacitásánál. A telefon MP3 lejátszója szintén továbbfejlesztett változat a korábbi modelléhez képest: az MP3, MPEG-4 és AAC zenék mellett videofájlok kezelésére is képes, a Bluetooth adatátvitellel kommunikáló fülhallgatók pedig a zenehallgatás abszolút kényelmét biztosítják kiváló minőségben.
A memóriakártyának köszönhetően az LG Chocolate Platinum egy önállóan funkcionáló, divatos zenelejátszóként is használható. Mindenképpen elismeréssel kell szólni a telefon lejátszási funkcióiról, beleértve az 5 sávos grafikus ekvalízert, amellyel könnyedén finomíthatjuk a hangokat, valamint a kereső funkciót, amely mind a hangvezérelt, mind a kulcsszavas keresést lehetővé teszi. Az LG Chocolate Platinum is minden bizonnyal sikeres darabja lesz a cég Chocolate palettájának, akárcsak híres elődje. Az első Chocolate telefon 2006 májusában került piacra Európában, és azóta több mint 3 millió darabot értékesítettek világszerte, így kijelenthetjük, hogy a KG800 minden idők egyik legnépszerűbb mobiltelefonja.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.