Hirdetés

LG KE820 - ultravékony és könnyű



|

Hirdetés

Az EDGE funkciónak köszönhetően nagysebességű adatátvitelre képes mobillal VOD (Video On Demand), valamint MOD (Music On Demand) szolgáltatásokat vehetünk igénybe, vagyis élőben nézhetünk videófájlokat és hallgathatunk zenét, és nem kell kivárnunk, míg a teljes anyag letöltődik telefonunkra. A KE820 könnyen felismerhető a rejtett panoráma LCD kijelzőről. A telefon valódi bőrtokban kerül forgalmazásra. Új, prémium kategóriás készülékével azon fiatal szakembereknek szeretne egyedi modellel szolgálni a cég, akik a kíváló dizájnba bújtatott fejlett technikai tulajdonságokra is kíváncsiak. A KE820 birtokában senkinek sem lesz szüksége kompromisszumokra. A KE820 speciális multitask funkciójának köszönhetően folyamatosan hallgathatjuk kedvenc zenéinket akkor is, miközben üzenetet küldünk, játszunk a telefonon, internetezünk a készülékkel vagy éppen videofelvételt készítünk vele.

A 2 megapixeles kamera és a zenelejátszó egyetlen gombnyomással könnyedén aktiválható. A kamerát autó fókusszal, valamint egy fotometrikus fényszabályozó rendszerrel szerelték fel, amely egyenlő arányban osztja el a fényt. Ez a megoldás főleg a gyengén megvilágított helyeken és éjszaka lehet nagyon hasznos. A zene szerelmesei hagyományos fülhallgatókkal is élvezhetik a dalokat, de a KE820 Bluetooth adatátvitellel kommunikáló fülhallgatói biztosítják csak igazán a zenehallgatás abszolút kényelmét. Az EDGE képes készülék páratlan, akár 200kbps sebességű adatátvitelre is képes, így könnyedén oszthatjuk meg barátainkkal kedvenc dokumentumainkat, képeinket, zenéinket, vagy akár videofelvételeinket mindössze pillanatok alatt. A telefonra UMS (USB Mass Storage) módszerrel is feltölthetjük tetszőleges fájljainkat és a számítógéphez csatlakoztatva könnyedén rendszerezhetjük az adatokat telefonunkon, mintha csak egy USB kulcsot használnánk. A 128 MB-os belső memória akár 1GB-os MicroSD memóriakártyával is megtoldható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.