Hirdetés

Lian Li: akvárium a PC-házban



|

Hirdetés

Egy évvel korábbi lapszámunk számítógépház-tesztjében még arról keseregtünk, hogy nem igazán kaphatók még idehaza a világ fejlettebb vidékein már jó ideje divatos különleges házak. Szerencsére az elmúlt egy év jelentős változást hozott: ma már bárki vehet könnyű alumíniumból készült, plexiablakos, sokventillátoros házat, ha van rá igénye és pénze.

A különleges házairól híres Lian Li cég azonban most meglepő újdonsággal jelentkezett. Az Aquarium névre keresztelt csomag nem egy teljes számítógépházat, csupán egy olyan oldallapot tartalmaz, amelyre belülről egy vékony tartályt rögzítettek. Ezt műhalak, színes kavicsok, egy hatást fokozó neoncső és egy vízkeringető rendszer teszi teljessé. A tartály feltölthető vízzel, beleszórhatók a kavicsok, majd tetszés szerinti műhal alkalmazása és kivilágítása után felhelyezhető egy azonos méretű Lian Li ház oldalára. A vízkeringető gondoskodik arról, hogy halaink műanyag voltuk ellenére vidáman „ficánkoljanak” akváriumukban.

Bár az ötlet természetesen nem új -- kis kereséssel jó pár egyéni „akváriumház” megoldásra bukkanhatunk az interneten -- mindenképpen üdvözölendő. Alig várjuk, hogy a magyar forgalmazóhoz is megérkezzen, és mi magunk is letesztelhessük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.