Hirdetés

Linuxra való áttérés NT felhasználóknak



|

Hirdetés

A program, melyet hétfőn a New York-i LinuxWorld rendezvény megnyitása előtt ismertettek, üzleti partnerei számára ingyenes, illetve kedvezményes átállást kínál, ha linuxos szoftvereit és szolgáltatásait választják.

A Microsoft ez év végével megszünteti az NT támogatását és biztonsági javítását, így közel 2 millió ügyfelének migrációs stratégiát kell választania. A kék óriás lehetőséget kínál az IBM hardverekre és szoftverekre való áttérésre olyan kategóriákban, mint az adatbázis kezelés, az együttműködés, a biztonság, a rendszer- és hálózatkezelés, a web- és alkalmazás kiszolgálás, valamint a fájl- és nyomtató kiszolgálás. De az IBM kedvezménnyel kínálja a linuxos Lotus Dominót bármely szerverén, így a zSeries nagygépeken is, a Microsoft Exchange helyett. Külön program biztosítja az áttérést a Microsoft SQL Serveréről Linux alatt futó DB2-re, valamint biztonsági és hálózatkezelő megoldásaira.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.