Hirdetés

Litvániában is épül a HSDPA hálózat



|

Hirdetés

A Nokia HSDPA megoldásával az Omnitel költséghatékonyabban üzemeltetheti hálózatát, és a jelenlegi 3G sebességnél akár négyszer gyorsabb adatszolgáltatást biztosíthat. A Nokia a WCDMA 3G és a HSDPA rádióhálózat mellett csomagkapcsolt gerinchálózati berendezéseket is szállított az Omnitel Lithuania számára, és a vállalat Nokia mobil központját (MSCi) Nokia MSC-szerver programozható kapcsoló-berendezéssel (softswitch)) fejleszti majd tovább. A Nokia karbantartási szolgáltatást is biztosít, és a hálózatot az egyedülálló, multitechnológiás Nokia NetAct hálózat-, és szolgáltatáskezelő rendszer támogatja majd.
A Nokia 59 WCDMA 3G ügyféllel rendelkezik. A vállalat nagy teljesítményű HSDPA megoldása a Nokia WCDMA hálózatok egyszerű szoftverfrissítése, így a továbbfejlesztett hálózat kiépítése költséghatékony és gyors. A Nokia HSDPA az első szakaszban a jelenlegi 3G-nél négyszer gyorsabb, így jóval élvezhetőbb adatszolgáltatást tesz lehetővé.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.