Hirdetés

Logitech Force Feedback újdonságok



|

Hirdetés

A neves gyártó boszorkánykonyhájában kifőztek valami érdekes – és legfőképpen olcsó – megoldást ennek a technológiának az implementálására, hiszen a két új vezérlő vonzó ismertetőjegye a relatív olcsó volta. A két testvér 60 és 90$-os áron ostromolja az amerikai vevőket, ami az ottani pénztárcák tartalmát sejtve különösen alacsony ár. Kérdés persze, hogy a magyar boltok polcain megjelenve milyen számokat tartalmazó cédulácskák fognak fityegni a kecses botkormányokon?! (Sajnos a hazai forgalmazó még nem tudta megmondani a hamarosan a boltokba kerülő joyok árát.) Mindenesetre megvan az esélyünk arra, hogy végre sokak számára elérhető árú, és remek minőségű rugdalódzó joyok árasszák el hazánkat.

A kisebbik tesó WingMan Force 3D névre hallgat, míg bátyuskája a WingMan Strike Force 3D nevet kapta. Az első belépő szintű, kezdőknek ajánlható szerkezet, míg nagyobb testvére az elvakultabb játékosokat igyekszik kiszolgálni. A picike az első olyan Force Feedback botkormány, mely egy hétköznapi joy méreteit ötvözi ezzel az élethűséget remekül növelő technológiával. Bátyja ellenben termetesebb, súlyosabb egyéniség, jobban is „ül” az asztalon és erőhatása is markánsabbak. Tapasztalataink szerint mindkettő valóban megéri a pénzét. Tovább növeli mindkettő értékét, hogy minőségi játékokat is kapunk hozzájuk. A Force 3D-hez a Castrol Honda Superbike motoros szimulátort, míg bátyjához a Freespace 2 űrszimulátort mellékelik. Hatásaik jól definiáltak, korrektek. Szubjektív véleményünk szerint élethűségben picit elmaradnak a Microsoft piacvezető megoldásánál, de áruk is jóval kedvezőbb annál. A termékeket a Freespace 2, az X-Wing Allience és a Combat Flight Simulator programokkal teszteltük.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.