Hirdetés

Ma ingyen szállítanak a webáruházak



|

Különleges nap ez a mai, hiszen amerikai példára a magyar webáruházak is összefogtak, hogy kicsit serkentsék az ünnepi forgalmat.

Hirdetés

 

Jól jöhet a mai nap a karácsonyi bevásárlás idegőrlő rohama közepette: 2011. december 15-én az akcióban résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenki megkapja a csomagját.

Hogy megkönnyítsék az ember dolgát, ezen a weboldalon az összes olyan netes kereskedő megtalálható, amely hajlandó volt részt venni az akcióban. Számuk nem kevés, ugyanis az amerikai Free Shipping Day mintájára kialakított akció várhatóan nagy siker lesz (a tengeren túlon legalábbis a Black Friday, vagy a Cyber Monday-hez hasonló lelkesedéssel fut).

Magyarországon 2010-ben volt először ilyen karácsonyi akció, tavaly ezen a napon az internetes kereskedők ötszörös forgalmat generáltak, így nem csoda, hogy idén már több száz bolt csatlakozott az Ingyen Szállítás Nap mozgalmához.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.