Hirdetés

Macintosh emuláció PC-n



|

Hirdetés

De mi van akkor, ha mi pont ennek a fordítottját szeretnénk megtenni?

A Hawaii-székhelyű MXS kedden bemutatta a „Cherry OS” emulátort, amely ennek pontosan az ellenkezőjét teszi: a Cherry OS képes a Mac OS X futtatására a PC-ken. A szoftver által emulált virtuális gép rendelkezik a hálózati lehetőségek teljes készletével, és teljes hozzáférést nyújt a számítógép hardver-erőforrásaihoz, mint például a merevlemezek, a CPU, a RAM, a FireWire-, USB-, PCI- és PCMCIA csatolók, Ethernet hálózati eszközök és modemek. A fejlesztő elmondása szerint a program virtuális gépe a valódi teljesítmény 80 százalékán fut.

„Mostantól a 600 millió PC felhasználó is élvezheti a Mac-gépek előnyeit. Így egyetlen gépen futtatható az összes szoftver, és ha a PC-felhasználók a Mac szoftverét használnák a leveleik olvasására, talán elkerülhetnék a vírusokat, a trójaiakat és a spyware-t” - mondta Arben Kríeziu, a szoftver fejlesztője. A Cherry OS-t online letölthető formában forgalmazzák, és 49.95 dollárba kerül. A csomag a Mac gépek operációs rendszerét és alkalmazásait nem tartalmazza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.