Hirdetés

Macromedia a Director MX 2004



|

Hirdetés

A platformközi multimédiás tartalom- és alkalmazásfejlesztő eszköz demo verziója minden funkciót tartalmaz, de 30 nap multával lejár.

A Director MX 2004 a húszéves alkalmazás legújabb verziója (1984-88 között VideoWorks néven volt ismeretes), amely lehetővé teszi, hogy az egyszer megírt tartalmat Mac vagy Windows verzióban közzétegyék számos médiahordozón, így DVD-n, CD-n, kioszkban, az interneten vagy egy intraneten. Az eszköz támogat minden szabványos audio, video, 3D, bitmap és vektorgrafikai formátumot, s segítségével létrehozható bármi, játéktól interaktív prezentációig. Annyira elterjedt a fejlesztők körében, hogy a Macromedia adatai szerint a Directorral készült a ’90-es évek közepén az interaktív CD-ROM-ok tartalmainak 70 százaléka.

Akik az új verzió új elemeire kíváncsiak, azok számára a Macromedia egy másik új alkalmazás, a Breeze segítségével készített egy termékbemutató demonstrációt, melyen Mirim Geller termékmenedzser mutatja be és magyarázza el az új funkciókat, mint pl. a DVD-Video támogatást, a Flash MX 2004-el meglévő integrációt, valamint az új script nyelvet, a JavaScript Syntaxot, amely a Macromedia saját Lingo nyelvével együtt használható.

Az új Director verzió ára 1200 dollár, korábbi verzió frissítésekor 400 dollár. A rendszerkövetelmény 500 MHz-en vagy ennél gyorsabb PowerPC G3, G4 vagy G5, Mac OS X 10.2.6 (Jaguar) vagy ennél magasabb verzió, 128 megabájt rendszer RAM (de inkább 256), valamint 200 megabájt szabad tárterület a merevlemezen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.