Hirdetés

Macromedia Flash Player 7 linuxos verzió



|

Hirdetés

A teljesítmény, a biztonság és a fejlesztő képességek terén továbbfejlesztett Flash Player 7 a Novell/SuSE, a Red Hat, a Sun és a Turbolinux Linux disztribúciójával együtt kerül forgalomba. A szoftver grafikus, video, audio és adat képességeket kínál a webes alkalmazásokhoz. A termék támogatja a Cascading Style Sheets-t, ami azt jelenti, hogy konzisztens formázással vegyíthető a HTML és a Flash. A termék SOAP támogatása révén a webszolgáltatások szolgáltatás-orientált architektúrába (SOA) rendezhetők.

A Flash Player futási környezet azon internetes alkalmazások számára, melyek a nemrég közzétett Macromedia Flex prezentációs szerverrel fejlesztettek ki, de futási környezet azon interaktív tartalmak számára is, melyeket a Flash eszközökkel hoztak létre.

A szoftver szigorúbb biztonsági modellt követ a doménközi adatmegosztásban. A Flash alkalmazások számára a webkiszolgáló kommunikációs házirend (policy) fájljain keresztül lehet elérhetővé tenni az adatokat, konkrétan megnevezve a doméneket, amelyek adatokat kérhetnek. De a Flash Player immár tárolja a webhelyek által definiált helyi adatokat is, amivel meg lehet akadályozni az olyan alkalmazások vagy tartalmak hozzáférését, amelyek nem arról a doménről érkeznek, amely eredetileg létrehozta az adatokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.