Hirdetés

MagyarOffice a Sulinet Expresszben is



|

Hirdetés

A tudásalapú társadalomban az informatikai felhasználók napi rutinfeladatihoz szükséges alkalmazások mind megtalálhatók a MagyarOffice csomagokban. A szoftvereszközöket pedig az elengedhetetlen támogatás, oktatás és vizsgalehetõségek teszik teljessé. A MagyarOffice-t kedvezõ ára is a Sulinet Expressz kedvezményeire jogosult felhasználók optimális választásává teszi. A Sulinet Expressz II. pályázatra a MultiRáció Kft. jelentkezését a Projekt Tanács elfogadta, így az átfogó szolgáltatásokat és kiterjedt támogatást kínáló MagyarOffice 2.0 irodai csomagok immár önálló dobozos termékként is beszerezhetõk az értékesítési pontokon.

A MagyarOffice új termékcsaládja 3 termékverzióban került a piacra, a magyar felhasználók igényeihez szabott felhasználói felülettel, súgóval, felhasználói segédlettel, sablonokkal, legfrissebb MorphoLogic nyelvhelyesség- és helyesírás-ellenõrzõvel, további nyelvi támogatási modulokkal és számos további kényelmi szolgáltatással. A szöveg- és weblap-szerkesztõn, táblázatkezelõn, bemutató-készítõn és rajzolóprogramon túl adatbázis-kezelõt, a Mozilla magyarított változatát (böngészõ, levelezõ, csevegõ), település-, megye- és régiószintû térképdiagram-készítõt, valamint lineáris, nem-lineáris és kvadratikus optimalizáló modult, valamint számos hatékonyságnövelõ újdonságot és továbbfejlesztést (pl.: megnövelt sebesség, továbbfejlesztett kompatibilitás, közvetlen PDF-export, makro-rögzítési lehetõség, még összetettebb nyelvi támogatás, külsõ programozhatóság stb.) tartalmaz.




A felhasználók támogatása kiemelt szempontja a projektnek: a MagyarOffice kontextus-függõ magyar nyelvû súgót és indexelt keresõt tartalmaz, lehetõség van tippek illetve hangos tippek igénybe vételére, sõt az animált súgó multimédiás formában (összesen 150 percnyi anyag!) mutatja be a program használatának típuseseteit. Szerkeszthetõ elektronikus felhasználói kézikönyv is része a csomagnak, de kapható önálló tankönyv és oktató CD-ROM is, illetve oktatópartnereink akár OKJ és ECDL vizsgákra is felkészítik a felhasználót. Természetesen telefonos és online ügyfélszolgálat is a felhasználók rendelkezésére áll.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.