Hirdetés

Magyarország, ahogy én látom - video pályázat



|

Hirdetés

A maximum 3 perces filmeket két kategóriában nyújthatják be a pályázók: Szubjektív-humoros, szórakoztató rövidfilm (pl.: kandikamera, realityshow, átverőshow, kabaré, talk-show stb.), valamint dokumentum-, riportfilm (non-fiction), tényfeltáró vagy oknyomozó riport, tudósítás. A pályázat zsűrije: Baló György, Doránszky (Dobó) Mátyás, Erdős Gábor, Kert Attila, Weyer Balázs. A díjnyertes filmeket az MTV-Kultúrház című műsora bemutatja a nagyközönség és a szakma számára, valamint a legkiemelkedőbb munkák és alkotóik a következő díjakat kapják: I. helyezett 1 db Sun ULTRA 20 munkaállomás II. helyezett 1 db DV kamera a blogter.hu jóvoltából III. helyezett 1 db Sun LCD monitor
A részletes pályázati kiírás és nevezési lap letölthető www.mediahungaria.hu/internet-palyazat/ honlapról. A nevezéseket 2006. szeptember 28-án 16.00 óráig lehet benyújtani. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2006. október 17-én az Internet Hungary 2006 Konferencián megrendezett díjkiosztó ünnepségen kerül sor. A nevezett alkotások a www.videa.hu és a www.videobomb.hu oldalakon nyilvános bemutatásra kerülnek. A verseny menetéről, eredményéről a www.internethungaria.hu oldalon lehet informálódni és az eredményhirdetést követően a díjazott munkák is megtekinthetők lesznek ezen az oldalon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.