Hirdetés

Magyarország legnagyobb árfigyelő rendszere



|

Hirdetés

vasarolj.be webhelyen a mai napon üzembe helyezték Magyarország legnagyobb árfigyelő rendszerét. A fővárosi, megyei és országos szórólapokon, továbbá a sajtóban megjelenő akciós termékek, szolgáltatások adatait adatbázisukban regisztrálják, majd ezeket az adatokat egy virtuális, háromdimenziós, animációkkal tarkított, interaktív élményvilág keretein belül, könnyen áttekinthető formában elérhetővé teszik honlapjukon.




Bevásárlás előtt a potenciális vásárló tudomást szerezhet több tízezer akciós ajánlatról, majd egy táblázatban összehasonlíthatja a termékek, szolgáltatások árait, így néhány kattintással ezreket, tízezreket spórolhat meg tervezett vásárlásakor vagy a szolgáltatások igénybevételekor. Ilyen átfogó, a lakossági fogyasztás valamennyi területét érintő, naponta frissülő, árfigyelő honlap még nem létezik Magyarországon, ezért nagy érdeklődésre számítanak a potenciális vásárlók részéről. Adatbázisuk több mint ezer magyarországi on-line áruház linkgyűjteményével is kiegészül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.