Hirdetés

Már a facebookos ismerőseink fotóit is listázza a Bing



|

A közösségi igényeket is kielégíti a Bing keresőmotorja.

Hirdetés

Frissült a Bing keresőmotorja, amely immáron a közösségi oldalakkal kapcsolatos igényeket is kielégíti. A Google riválisa integrálta a facebookos fotókat a találati listákba, így a kereséskor minden ismerősünk kapcsolódó fotója megjelenik az eredmények között.

 

A Microsoft tulajdonában lévő keresővel így gyorsan megtalálhatunk bármilyen képet, legyen az egy múlt nyári családi találkozó vagy egy fotó a naplementéről. Ha nincs konkrét elképzelésünk, a Friends' Photos nevű funkció lehetővé teszi, hogy egyszerűen csak böngésszünk a képek között.

 

Természetesen a Bing csak azokat a fotókat teszi láthatóvá, amelyeket az ismerőseink megosztottak velünk, ez pedig visszafelé is igaz. A cég szerint nyilvánosan soha nem teszik közzé a fotókat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.