Hirdetés

Már a Yahoo is keres blogok között



|

Hirdetés

Jelenleg nagyjából 6500 magazinhoz és újsághoz tartozó internetes napló között kereshetünk a Yahoo hírkereső ily módon kibővített lehetőségeivel.

A cég a hét elején indította be a új szolgáltatásának tesztüzemét. Neil Buddle, a Yahoo News egyik menedzsere elmondta, olvasóik sokkal több információhoz juthatnak, olyan képet kaphatnak a világról, amit a média általában elhanyagol. A kereső a rendes hírektől elkülönítve jeleníti meg a blogokat. Az "Összes blog találat" gombra kattintva pedig akár képeket is kereshetnek a meglévő tartalmakhoz.

Egyes elemzők szerint megközelítőleg 19 millió blog található jelenleg a világhálón, van még tehát hova fejlődni - főleg annak fényében, hogy ez a szám minden ötödik hónapban megduplázódik. A blogkeresésben eddig úgy tűnik, hogy a Google van lépéselőnyben, de időben elindított új szolgáltatásával a Yahoo-nak is lehet esélye egy nagyobb szeletre a "blogkereső-tortából".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.