Hirdetés

Már biztos, hogy XP jelzéssel jelennek meg a Microsoft új termékei



|

Hirdetés

A
korábban Office 10 kódnevet viselő termék neve Office XP lesz, a Whistler kódnéven emlegetett operációs rendszer neve pedig Windows XP.
A terméknevekben található "XP" az angol "eXPerience" (élmény, tapasztalat) szó rövidítése. A szoftvergyártó ezzel a lépésével is hangsúlyozza, hogy mind az Office XP, mind a Windows XP teljesen új felhasználói élményt nyújtanak majd, s meghatározó lépést jelentenek a Microsoft .NET víziójának beteljesülése útján.
Az Office XP és a Windows XP jelenleg béta tesztfázisban vannak. Az Office XP megjelenésére az idei első félév végén lehet számítani, míg a Windows XP a tervek szerint az év második felében lesz elérhető a felhasználók számára. Az Office XP-ről mát tudni lehet, hogy többet nyújt majd mint egy Desktop: lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több helyről is elérhessék a számukra szükséges információkat. [PC World]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.