Hirdetés

Már GIF-et is kereshetünk a Google-lel



|

A keresőóriás úgy látta, elég nagy a GIF-őrület ahhoz, hogy külön szekciót kapjanak az animált képek.

Hirdetés

A Google képkeresőjének a keresési beállításaiban a jövőben már az animált képekre is célzottan tudunk majd keresni. A keresőóriás ezzel elérkezettnek látta az időt ahhoz, hogy a nagy GIF-őrültet keretében lehetőséget adjon az őrült cicák és társaik megtalálásához.. 

Azon túl, hogy GIF-eket kereshetünk, az is beállítható egy másodlagos szűrő segítségével, hogy a háttér átlátszó legyen. Sajnos a hír hallatán még nem mindenki rohanhat azonnal a kedvenc animált képeit megkeresni, ugyanis a funkciót a Google a következő néhány napban, fokozatosan élesíti. 

A cég Google+-on közzétett bejelentése az animált klipekről is megemlékezett, amelyek története egészen 1879-ig nyúlik vissza, amikor is Eadweard Muybridge egy olyan eszközt épített meg, ami a mozgó képek megjelenítésére volt alkalmas. A formátum a mai napig elárasztja az olyan népszerű helyeket, mint a Tumblr vagy a Facebook, sőt, a Twitter új Vine-ját is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.