Hirdetés

Már kevésbé hackelik Amerikát a kínaiak



|

Kevesebb a cybertámadás, de persze azért bőven akad még.

Hirdetés

A múltban Kína rengeteg nagy cybertámadást indított már, és persze az egyik fő célpontjuk ezeknek Amerika volt. Úgy tűnik, hogy a támadási hullámok most lassulóban vannak. 

Hirdetés

Több biztonsági szakértő is arról beszélt az elmúlt napokban, hogy Amerikában csökkenőben vannak a Kínából eredő támadások. 

Ez persze messze nem azt jelenti, hogy vége lenne a folyamatoknak, de már nem olyan aktív a cyberhadviselés, mint volt. 

A változás persze annyira nem meglepő, elvégre a kínai elnök egy ideje már Amerikába készül látogatni. Minden bizonnyal emiatt csökkentették az "állami hackelések" számát, még a fontos találkozók előtt. 

Annak ellenére, hogy Kína és Amerika együtt akar működni a digitális biztonság kapcsán, nem várható, hogy megszűnne a kínai hackhullám, főleg mivel sok magáncsoportoktól ered. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.