Hirdetés

Már letölthetőek a binges háttérképek



|

Bár többé nem kell vadászni a képek után, a letöltésükhöz Facebook-fiók szükséges.

Hirdetés

Viszonylag kevesen vannak, akik a Google-ön kívül más alternatívát választanak, számukra azonban az egyik még sokoldalúbb lett. A Microsoft Bing keresője többek között a naponta frissülő, bámulatos fotóiról ismeretes. Míg a korábbi képek kereshetőek voltak, a letöltésük már nagyobb feladatnak ígérkezett.

 

Stephanie Horstmanshof, a BingStudios vezető szerkesztője elárulta, hogy a vadászatra nincs többé szükséges, ugyanis a fotók közvetlenül a Bing főoldaláról lesznek letölthetőek. Ezen felül teljes képernyőre is lehet váltani, ilyenkor az eszköztárak eltűnnek a Bingről

 

Sajnos némi trükk is van az újításban. A letöltéshez a Binget csatlakoztatni kell a facebookos felhasználói fiókunkkal. Sokan túlzásnak találják a közösségi háló effajta integrálását, hiszen már nem csak microsoftos, de facebookos fiókra is szükségünk van. Az interneten szinte minden ingyenes tartalomnak van valamiféle ára, sokszor a személyes információink egy részével fizetünk, aminek köszönhetően személyre szabott reklámokkal keresnek minket. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.