Hirdetés

Már most olvasható a neten a teljes júniusi PC World!



|

E-magazin változatban már mától olvasható a teljes lap.

Hirdetés

A PC World júniusi lapszáma már most elérhető teljes terjedelmében az interneten keresztül, mégpedig az e-magazin szolgáltatásunkat igénybe véve.

 

Nem csak hamarabb juthat hozzá, mint az újságárusoknál, és nem utolsó sorban jóval kedvezőbb áron, de a mostani lapszámtól már teljes képernyőe is nagyíthatja a PC World oldalait.

 

pcw0906.jpg

 

 

Ízelítő tartalomból:

Windows Vista trükkök és kiegészítők
A Vista, ahogy mi szeretjük
Néhány apró változtatással sokkal elviselhetőbbé tehetjük Vistánkat. Van, amitől jobb megszabadulni benne, de olyan is, amit nekünk kell előbányásznunk. Íme 13 lépés az átalakításhoz.

 

Szünetmentes áramforrások és túláramvédők
Mielőtt beütne a mennykő
A nyári viharokban sokat veszíthetünk: otthon számítógépünket, drága szórakoztatóelektronikai berendezéseinket, az irodában pedig ennél is többet – munkáinkat és ügyfeleink bizalmát. Szerencsére a védekezés már a lehetséges kár kis töredékéből is megoldható

 

Mobiltelefonok – A TOP 10 legjobb vétel
Ha a PC World hasábjain mobiltelefonokkal foglalkozunk, akkor azok legtöbbször drága csúcsmodellek. Pedig az olcsóbbak között is akad egy-két olyan darab, amely ár-érték arányban jóformán verhetetlen. Belőlük állítottunk össze egy tízes listát.

 

Videokártya-körkép 30 000-től 150 000 forintig
Túl vagyunk a tavaszi nagy bejelentéseken és az azt követő átmeneti időszakon, így június elejére végre hazánkba is megérkeztek azok a videokártyák, amiket eddig csak külföldi kiállításokon láthatott az ember. Új és régi típusok vegyesen keverednek körképünkben, amely némi segítséget adhat arra, hogy mit érdemes vásárolni napjaink modern játékainak futtatásához.

 

x.264 (MKV) videók lejátszásának hardveres gyorsítása
Szaggatás nélkül
Amikor a drága pénzért vett nagy teljesítményű számítógépünkön akarunk lejátszani nagy felbontású videót, gyakran kiderül, hogy szaggat a kép. Pedig a hardver bírná a HD-minőségű videók lejátszását, csak meg kell mutatni neki, hogy pontosan mit is kezdjen velük.

 

Az internetes változat megrendelhető: az e-magazin aloldalunkon

Szeretné tudni hogyan működik? Segítség az e-magazin vásárláshoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.