Hirdetés

Már nem korlátoz a RapidShare



|

Nem korlátozzák többé a tisztességes felhasználókat - más módszert keresnek a kalózok elriasztására.

Hirdetés

A Megaupload elleni támadások idején felhasználók milliói keresték a szeretett oldaluk jövőbeli alternatíváját. Egyesek a RapidShare előfizetői lettek, de a svájci oldal azokat is vonzotta, akik ingyen szerettek volna fizetős, jogsértő tartalmakhoz jutni. Azért, hogy ezt megakadályozzák, komoly sebességkorlátozást vezettek be az ingyenes szolgáltatásban.

 

A másodpercenként 30 kilobájtos letöltési sebesség elriasztja a kalózokat, vélte a RapidShare, amely azt remélte, így megszabadulhat a kínos adatforgalmaktól. Az érdekes megoldás ideiglenes volt, derült ki az utóbbi napokban, amikor is egyre többen észleltek komoly sebességnövekedést a letöltésekben.

 

Alexandra Zwingli, a RapidShare ügyvezetője megerősítette, hogy a letöltésekre vonatkozó limiteket valóban eltávolították az oldal ingyenes részéről is. Mindez a cég új stratégiájának a része, amelynek keretében hatékonyabb módszerekkel szeretnék szűrni a kalózkodást. A részletekre egyelőre várni kell, a tisztességes felhasználókat ugyanakkor nem sújtja többé a lassítás.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.