Hirdetés

Már Office fájlokat is megjeleníthet a Chrome



|

A béta verzióhoz elérhető hivatalos kiegészítővel akár prezentációkat is meg lehet tekinteni.

Hirdetés

Valószínűleg sokak számára örömteli hírrel szolgálhatunk, ugyanis a jelenleg bétázó Chrome 27 webböngészőhöz a Google elérhetővé tett egy beépülőt, amely segítségével a szoftver képes megjeleníteni a Microsoft Office programcsomag legnépszerűbb alkalmazásaival készült fájlokat.


A tájékoztatás szerint a beépülő a .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt és .pptx formátumokat képes kezelni, ám természetesen a konverzió miatt főként a bonyolultabb dokumentumok esetében – hasonlóan a böngésző már régóta beépített PDF-megjelenítőjéhez – nem garantált a megfelelő megjelenés.


A beépülővel a dokumentumok szerkesztésére nincs lehetőség, ám természetesen ilyen igény esetén sem szükséges Microsoft Office-t vásárolni, az otthoni felhasználók döntő többségének az ingyenes LibreOffice vagy OpenOffice irodai programcsomagok valamelyike is tökéletesen megfelel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.