Hirdetés

Már pénz is utalható a GMaillel



|

Kizárólag egy Wallet-fiókra van szükség a funkció használatához.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtti pletykák szerint a Larry Page az utolsó pillanatban elkaszálta a keresőcég saját bankkártyáját, amelyet erősen alátámasztani látszik, hogy a hardver tényleg nem mutatkozott be az I/O konferencián. Ettől függetlenül a Google nem tett le a fogyasztók lekenyerezéséről, ugyanis a Wallet integrálva lett a Gmailbe, így sima csatolmányokhoz hasonlóan immáron pénz is utalható a levelezőrendszerrel.


A megoldás működéséhez mindkét félnek rendelkeznie kell egy Wallet-fiókkal, ám amennyiben a fogadó félnek nincs, akkor a Google természetesen mellékel egy linket az e-mailben, amellyel létrehozhat egyet. A funkció használata rendkívül egyszerű: a küldőnek a levél írásakor a szerkesztőfelület dollár szimbólumára kell kattintania, majd meg kell adni az összeget.


A pénzcsere nem jár költséggel, ha az utalni kívánt összeg magán a Wallet egyenlegen van, ám amennyiben a Walletbe bekötött bankkártya kerül terhelésre, akkor 2,9 százalékos sarcot (minimum 30 centet) von le tranzakciós díjként a Google.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.