Hirdetés

Máris feltörték az Xbox 360 másolásvédelmét



|

Hirdetés

Az interneten máris terjedni kezdtek olyan játékkópiák, melyeket ugyan még nem lehet lefuttatni, ám annak demonstrálására kiválóak, hogy igenis létezik mód a lemezek "feltörésére". Az Xbox 360 által használt DRM technológia ráadásul, a kalózok közleményei szerint egy teljesen átlagos, nyílt forráskódú szoftverrel játszható ki, mely a világhálón bárhol megtalálható.

A "szabad programozók" Team PI nevű csoportja szerint csupán a feltörésekkel és azok nyilvánosságra hozatalával a céljuk csupán a demonstráció, azonban úgy vélik, más kalózoknak nagy könnyítést jelent módszerük használata. Egyelőre azonban nem tudni pontos részleteket magáról a módszerről, amivel a töréseket megoldották, ezeket a hírek szerint "földalatti módszerrel" osztják meg más kalózokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.