Hirdetés

Máris munkát ajánlottak Snowdennek



|

A Vkontakte szívesen látná programozói csapatában a szivárogtatót.

Hirdetés

Tegnap kora délután vélhetően kevesek őszinte meglepetésére a közel másfél hónapot a Sheremetyevo Nemzetközi Repülőtéren dekkolt Edward Snowden egy évre politikai menekültstátuszt kapott Oroszországtól, ennek publikus bejelentése előtt fél órával pedig ismeretlen helyre távozott.


Egyelőre nem tudni, hogy Snowden milyen anyagi állapotban van: feltehetően még az indulása előtt komolyabb mennyiségű készpénzt vett magához, ám a bankszámláját minden bizonnyal már régen zároltatta az amerikai kormány. Ezen felül nyilván vannak támogatói is, ám ha további pénzre szorulna, akkor máris van hova mennie dolgozni.


A 210 millió regisztrált felhasználóval rendelkező Vkontakte közösségi portál alapítója néhány órával a reptérről való távozása után – a kínálkozó alkalmat ügyesen megragadva – bejelentette, hogy szívesen látná Snowdent a programozói csapatában, talán érdekelheti a férfit egy a felhasználók adatvédelmének biztosításával kapcsolatos munkakör.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.