Hirdetés

Márkás konfigurációk



|

Hirdetés

Tesztünk résztvevői az általános otthoni és kisirodai igényeket szolgálják ki, emellett játékos kedvünket is kiélhetjük rajtuk valamelyest.




Természetesen a márkás gépek ára mindig is magasabb a nevenincs összeállításokénál, de ez egyáltalán nem véletlen. Számos vállalati rendszergazda és informatikus mesélhetne arról, hogy milyen sokat spóroltak már ezekkel a drága gépekkel. A gyártó által biztosított extra szolgáltatások ugyanis a felügyelhetőséget célozzák meg, így a magasabb bekerülési ár megtérül az üzemeltetési költségeken. Például a teljes rendszer mentésére alkalmas, helyi hálózaton kezelhető segédprogram rengeteg kilométert és szöszmötölést takarít meg a rendszergazdáknak, futtatása után pedig minden munkaállomás percek alatt visszaállítható egy esetleges összeomlásból. Hasonlóan jól jön, ha a gépek vékony ügyfélként üzemeltethetők, azaz még az operációs rendszerük is a hálózatról töltődik be.




A teljes cikk Arisztokraták - Márkás konfigurációk tesztje címmel a 2004. decemberi számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.