Hirdetés

Másfél dekás MP3 lejátszó a Virgintől



|

Hirdetés

Az ezüst dolláros nagyságú 100 dolláros eszköz átmérője nincs 5 cm, vastagsága kicsit több 1 cm-nél, súlya pedig akkuval együtt is csak másfél deka. A Mac géphez történő csatlakoztatásról a mellékelt USB 1.1 kábel gondoskodik, amely egyben az akkut is feltölti. A csomagban csuklópánt, fülhallgató és nyaklánc is található.

A Virgin hangsúlyozza, hogy az eszköz fájlok tárolására alkalmas memóriaeszközként is használható, de figyelmeztet, hogy nem lehet vele az iTunes Music Store-ról letöltött számokat lejátszani vele. A cég webhelyén sajnos arra nem találni utalást, melyik az a legkorábbi Mac OS X verzió, melyet az új eszköz már támogat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.