Hirdetés

Még le sem vetített epizód az iTunes-ról



|

Az áruházból szivárgott ki a Csillagkapu sorozat egy még le sem vetített epizódja.

Hirdetés

Az Apple hibájának köszönhetően a Csillagkapu: Atlantisz sorozat negyedik szezonjának első epizódja helyett a - még le sem vetített - negyediket lehetett letölteni a iTunes internetes áruházból. Természetesen a rész azon nyomban megjelent a BitTorrenten és a több fájlcserélő hálózaton is. A hibát nem is az Apple fedezte fel, hanem a rajongók, akiket a cég az eredeti epizóddal és 2 dollárnyi kuponnal próbálkárpótolni.

A hibát valószínűleg az okozta, hogy epizódokat nem feltétlenül vetítésük sorrendjében veszik fel, ebben az esetben a negyedik részt rögzítették először, így az kapta a "401"-es produkciós számot - ez zavarhatta meg az iTunes dolgozóit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.