Hirdetés

Még több adat a CD-n



|

Hirdetés

Hogy lehet ezt megoldani a Neróban, ugyanis amikor én próbálkoztam, akkor a program csak annyit írt ki, hogy nincs elég hely a lemezen.Ahhoz, hogy "túlírjunk" egy lemezt, három feltételnek kell teljesülnie. Először is engedélyeznünk kell a túlírást. Ezt a File -> Preferences... -> Expert Features menüpont alatt tehetjük meg: pipáljuk ki az Enable overburn Disc-at-once burning felirat előtt látható jelölőnégyzetet. Az alatta látható mezőkben beállíthatjuk, hogy maximum milyen hosszúságú CD-t írhatunk így. A második feltétel, hogy csak Lemez egy menetben (Disc-at-once) módban lehet többet írni a korongra, a harmadik pedig az, hogy írónknak is támogatnia kell a túlírást. Ha minden feltételnek megfeleltünk, akkor már szabadon kísérletezgethetünk, de arra figyeljünk, hogy lehetőség szerint minél lassabban írjuk ki a lemezt - vegyük figyelembe azt is: semmi sem garantálja, hogy vissza is tudjuk olvasni a kiírt "többletet".




A Neróval több adatot is kiírhatunk egy CD-re, mint a lemez feltüntetett kapacitása, de kockázatos
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.