Hirdetés

Megalakult a Számítógépgyűjtők Egyesülete



|

Hirdetés

Az eseménynek helyet adó Puskás Tivadar Technikum igazgatója, Dr. Horváth László mondott megnyitó beszédet, majd Kovács Győző vázolta az ügy érdekében tett eddigi erőfeszítéseket. Az elnöki posztot Miszlai Péter tölti majd be, az elnökségi tagok közé Kardos Balázst, Képes Gábort és Kovács Győzőt választották meg, míg az egyesület titkára Heller Ferenc, a pénztárosa pedig Tóth István lett.




Az egyesület célja, hogy megőrizze az információs társadalom vívmányait, segítse az informatika történet kutatását régi berendezések megőrzésével, ezek gyűjtésével. A tervek között szerepel egy állandó számítógéptörténeti kiállítás létrehozása is.



Az egyesület várja tagjai közé mindazokat, akiket érdekelnek a régi
számítógépek, rendelkeznek ilyenekkel, illetve érdeklődnek a téma iránt. Az egyesület az oldcomputer@primlista.hu levelezési listán érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.